Az EF-NA Termelő, Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaság 2001-ben alakult, – családi
vállalkozásként. A bt kültagja művelődésszervező, PR kommunikációs végzettségű
szakember, sok évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. A több mint félszáz, minden
szempontból sikeres rendezvény, valamint a szintén magas számú PR kommunikációs
tevékenység bizonyítja megbízhatóságunkat, precizitásunkat

Az EF-NA Termelő, Kereskedelmi Szolgáltató Betéti Társaság 2001-ben alakult – családi vállalkozás. Cégünk megalakításakor fő célunk az volt, hogy  rendezvényeket szervezzünk. A vállalkozás elindítását az az elképzelés motíválta, hogy a társaság kültagjának (Nagydobos község nyugalmazott polgármestere, a Nagydobosi Autósport Egyesület Elnöke) több mint egy évtizedes rendezvényszervezői tapasztalata volt akkor. Nagydobos községben 1990-ben autocross versenyt szervezett elsőként Kelet-Magyarországon.  A rendezvény nagy siker volt, nemcsak a nézők között, hanem a MAMSZ (Magyar Autó Motorsport Szövetség) szakmai vezetése körében is. Ennek tudható be, hogy a szövetség emlékplakettel ismerte el ezt az “úttörő” munkát.

A versenypálya továbbfejlesztésével 1991-ben rallycross verseny szervezésére került sor,  először a Dunától  keletre. 1998 – ban egyéni ötlete alapján  Nemzetközi  Sütőtök Fesztivál szervezésére került sor Nagydoboson. Az V. Nemzetközi Sütőtök Fesztivállal egyidőben került megtartásra az I. Országos Leader Konferencia. A cég első megbízását 2003 – ban kapta a paposi Fülöp – tanya részéről,  fesztivál szervezésére. Így került sor az  I. és II. ÖKO-FESZTIVÁL megrendezésére. 2004-ben a demecseri önkormányzat adott megbízást a korábban méltán hires demecseri káposztával kapcsolatos rendezvény megszervezésére. A Demecseri Káposztás Napok megszervezése jelenünkben is egy rangos rendezvény alapját képzi. Ugyancsak 2004 – ben kaptunk megbízást egy országos szintű szakmai konferencia megszervezésére Panyola községben, Pálinka Szatmárból címmel, a Panyolai Elixír pálinkacsalád népszerűsítése érdekében.  2005 – ben Mátészalkán szerveztük meg a II. Grózi Vásár és Sörfesztivál című rendezvényt. 2006 – ban két esetben voltunk társszervezők Takács Rita KICK-BOX világbajnoki címmérkőzésein.

A vállalkozás kültagja nemcsak gyakorlati – hanem elméleti szakember is, művelődésszervező, PR és kommunikációs szakirányú végzettséggel rendelkezik.

2009 – ben elkészítettük  a Szatmári Többcélú Kistérségi Társulás PR kommunikációs tervét.

A Nemzetközi Sütőtök Fesztivál 2009 – ben elnyerte “Az Észak-Alföldi Régió ajánlásával” kitüntető címet.

2010 – óta több hazai és Európai Uniós projekt nyilvánossággal kapcsolatos feladatait látja el vállalkozásunk.

 

 

 

 

 

 

 

Tulajdonosok

 

Baloghné Piros Zsuzsanna

Baloghné Piros Zsuzsanna

 

 

prosi11

Balogh József